wOrks iN sTudy

^_^ huh...lama sungguh x bebeLog selama SEminggu..
hee..im Back!! setelah meninggalkan GUA MUSANG yg x ad line P1 MAX...
tekanan jiwa rasanya lorh!!huuu......

ha...aper la agaknye aina wat kat GUA MUSANG tu kan??
bukan ada apa pun cuma bandar KOBOY ajer yang ader kat situ.....
tapi sekali sekala duduk kat tempat camtu leh tenangkan fikiran jugak lorh...
sebab ap???sebabnya kat sana banyak gunung ganang so udara pon FRESH..lagi2 waktu pagi...

jom2 follow aina k..ENTRY kali ni menceritakan serba sedikit lagi pasal diri aina....
untuk kawan2 BLOGGER yang lain yang agak2 nk kenal aina ni lebih sikit la...
kalau tak  nak anda boleh beramus dari sini!!  kalau kasar maap la yer....
okey2 nak mula dah ni.........

kisah aku!!di GUA MUSANG...

Gambar kat atas ni aina ader dekat jalan kereta api di gua musang...
masa ni dapat cuti keja satu ari sebab nye puan kami ada kematian family..Al-fatihah..dan salam takziah untuk puan dan keluarga..so tu yang dapat cuti...tapi still ad asgment jugak..tapi p RONDA2 lagi penting..huuu!!
aina p ngan kawan2 yang lain....sat2 nak tunjuk gamba...jika bekenan angkat tangan!! hee


ha!!! ni la kawan2 yang aina maksudkan tu..aina kenalkan sikit k..
so kita mula dari kanan..maksudnya dari kiri anda sekarang....yang pakai tudung coklat tu namenye amira,yang pink pulak ain,sebelahnye fatin dan last sekali naqibah..
=) kitorang ni berani mati ajer amik gambor kat sini padahal sat g kereta api nak lalu..hee
ni suma pasal nak sangat begambor..gini la jadinyer...

masa ni hujan da turun...tp still nk begambor


ha...tadi suma gambar dekat stesen kereta api skunk ni plk gamba kami kat tasik ^_^
huu..kuat beno bejalan..dari pagi smpai ke petang.....
nk abiskan masa di GUA MUSANG la katakan...



<- haa...super model yang x ber bayor.....














wa...cun x??



apa la si ain dok tunjuk tu kan???


















ha..hat gamba n suma masa kami cuti...jalan pn dekat2 ngan kawasan rumah ja...
letih x baca ENTRY ni??x pon kan soo..aina nak teruskan lagi ni boleh x???
boleh??ok2 sayang ampa suma!!! heee....jom tengok time keja kami...
tapi hospital ni x bz pon so...sempat la kami beposing  ^_^

tau x aina yang mane???ha..pandai..aina yg bekaca mata tuh...
jom terjah gambar2 lain....



<-- gambor ni kami dok sibuk tulun nurse susun kertas..
      hee..rajin kan???













nak ubat??aina kat troli ubat nih...nak ubat ap???
suma ada..yang x ada ubat simptom HATI bekaitan dengan SAKIT HATI,
PATAH HATI,IRI HATI dan adik beradik seangkatan dengannya....
penawarnya ada pada diri SENDIRI.....


ni gambar aina ng bby yg comel..
tapi die nak balik da sbb die da ok dari jaundis..
jaundis tu ap???ala....sakit kuning la yg selalu jadi kat bby yg x cukup bulan.











Alamak...macam panjang sagat pulak ENTRY ni..maaf la yer bila tangan da mula menaip camni la suma nak cerita..ni pn rasanya banyak lagi tpi cukup kot sampai sini....
tapi x lengkap plk x ad satu pic ni...jap yer...

with CI Pn Paizah in klinikal <3 u puan !!
tq mendidik saya di GUA MUSANG....

p/s : bukan mudah untuk menjadi seorang jururawat....kini aina merasai tapi,kesalahan itu tetap ada...
       sukar untuk menjaga hati supaya diam dan sentiasa ikhlas...
       doakan aina supaya jadi seorang JURURAWAT yang berhati mulia k suatu hari nanti....
       just 1y 1/2 jer di kolej....

4 jom comment:

  Reply To This Comment Halimatun Sa'adiah

December 23, 2011 at 4:43 AM

gud luck nurse!!

  Reply To This Comment ☆H啊ruM! Ai嗯aie☆

December 23, 2011 at 6:39 AM

@Halimatun Sa'adiah^_^ tq...n gud luck you to...

  Reply To This Comment maya anis

December 23, 2011 at 7:03 AM

seronokye...:))

  Reply To This Comment ☆H啊ruM! Ai嗯aie☆

December 23, 2011 at 7:17 AM

@maya anishuuu...seronok2 menikmati keindahan alam..huuuuuu......