SeMiNAr KeUsAHaWANAn Vol 2


Assalamualaikum & ahlan wasahlan kawan2...
aina nk sambunk ENTRY aritu g pon mmg da janji pon kan kat sesetengah org yg aina akn smbunk story...
so...kalau nk tau mesti bace sampai abes..n aina akan selitkan sikit story2 2012!!
ap2 pon nk WICH SELAMAT TAHUN BARU ^_^ walaupun sudah lewat satu hari..he3
okey2 moh la kite terusan ng kisah cerita di SEMINAR tu yer.......

haa!!! tu dia ahli2 usahawan yang bakal berjaya suatu hari nanti..amin ^_^

okey2 jgn tengok lama2 sangat nanti ada yang bekenan dihati pulak..
mana nak cari t aina pon x dapat nk nolong...heeee -_-"
ehh....jap2  jangan belah lagi..ader lagi yg x lengkap t sian kawan aina tu...sbb x muat lam cmra kne bahagi 3 so msdnye ad lagi 2 pic untuk lengkapkan pic ni..sebagai 1 BIG FAMILY 

hat ni pic ke3 tau!!
hat ni plak pic ke 2 !!

haa..baru la lengkap FAMILY USAHAWAN!!
so pandai2 la korunk guna imeginasi yg amat tinggi untuk lihat pic ni selengkap2nye okey...
jom terjah pulak mase aktiviti..jangan risau aina letak pic rambang aje..group aina letak tepi dulu..kite tgk yg lain2 pulak okey....kalau x mesti korang MENYAMPAH TAHAP GABAN  tengok muke aina ni ajer....
yela mase dalam slide tu pon muke ni je yg bayak.. MALU BAQ HANG!!! ^_^

haa..pic ni aina bkn nak tunjuk si GALAH tu ok....tapi 
EN WAN TOREN WAN YUSOFF yang banyak mengendalikan program seminar tu besama kami....
jom aina citer sikit ap pendapat aina pasal die...first2 masuk seminar tu macam2 yg -ve aina set lam kepale otak...sebab aina pk program ni x ad kaitan tok aina....tapi bila da menjalaninye baru aina faham n boleh terima 99% tujuan program ni.. TQ en WAN  ^_^ ,cara die menyampaikan sesuatu maklumat or ap2 je memang x bosan but membuatkan aina rase nk dgr lagi aper yg nk die sampaikan...die memang best!!

sesi pembahagian kumpulan....

hahaha!! ni aina pon x tau ap pangainye n sebab ape,dan ape kejadahnye pic ini berlaku..
yang sorg mengantuk,pastu yg mata sepet nk besarkan,yg dg sorang nk azan x lepas,yg belakang tu jd penyibuk..hahaa.. MAAF yer sekadar gurauan..tu aina kate kite terjah je...
kalau dorang2 ni yg aina kelal yg dok TENGAH2 tu...alaaa..yang tnye pasal UNTUNG ke x tu...ingat x???

ha!!kumpulan sape ni???agaknye da abis menjual kot..pastu take over jual kain plk...
lai,lai,laiiiii 22.00 bape meter???hee aina pon x tau x sempat plk nk interview dorang tnye harga..
eh3 sat!! cer ZOOM siket.. tgk tu!!sempat bepelok lg...eratkan ksih syg =) nk jugaakk!!!!

hee..ni si AZLAN..mesti suma kenal kan...tok ENTRY ni aina x nk kenalkan die pon sbb ENTRY sebelumni aina da tunjuk da citer da sape LAN..betul x??kalau betul tepuk tangan,ni ha....cube korunk ZOOM kat beg tu..nampak ad name kn???haa..tu si budak PERASAN ,alaaa x kn x kenal kot,ha ap!!! nk tgk gambar???okey2 turun bawah ag aina letak pic die BAIEKK!!! punyeeerrrr 
p/s kepada FAIZ..saborr naa..SENYUM skit..allaaaa C.U.T.E la... ^_^

waa!!cute la abang ni...FAIZ KPTM IPOH..
SAYER ainaa dari KPTM KEMUMIN memohon maaf kepada si C.U.T.E di atas kenyataan ini...

aippp!!!!! orang soh wat keje dorang ni beposing plk......

pic ni pulak pada malam ke dua iaitu pada 26/12/2011
masa ni kami suma p WAKAF CHE YEH tempat ni kira tempat yg memang orang akan p kalau mai KELANTAN..kalau nak murah pastikan korunk pandai bebahasa kelantan or 
ajak kwn korunk yg asal dari kelantan untuk tawar menawar compep harga boleh dapat murah..hee sbb aina pon wat gitu jgk =b

hat ni masa kami2 ada dalam bas...haizz apa la dok dibuat si dua orang tu???
jom scan sorang2..si baju oren,cam sadiss ja muka die,ehh awat ng ecah tu??ap la die nak cakap kan...op..yana dah ilang,keletihan agaknye ..tututuuuu!!!tengok si LAN n ALIF...
tanjat dowg tgk ap??hee p tnye sdiri ok....

gambaq paling mahai..!!!!!! tetangkap suda..... ***
ai...awatnya cek abg kita ni????nk kata sedih idok jgk...nk kata sakit idong pgg kot len...
haizzz...moh la kite pkiorrr kan besame2 ^_^ caaacchhaa!!! mutokonoooo

opss!!!!!ehh sape tu???x mo cte pnjg2 pkior kn aje.....=p

masing2 tekun bagi pendapat...camnilaaa..camtulaaa...macam2 laaaaa...
hee..itula alkisahnye kami di SEMINAR KESEDARAN KEUSAHAWANAN ini juga merupakan kenangan manis sebagai penutup di akhir tahun 2011,hope pada tahun 2012 akan menjadi satu lembaran baru buat kita untuk membina ukhwah yang telahpun terjalin dengan lebih aktiviti yang akan dapat dijalankan besama...1 KPTM dalam kenangan ..25/12/2011-27/12/2011

MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR KPTM KEMUMIN,KB DAN IPOH 

DARI KANAN ANDA :ARIF,WAWA,BIB,CIKTIN,YANA,JOE
TENGAH KANAN ANDA : NADH,NANI,FADLI,AZHARI,FAIZ,AINAA,AZLAN
ATAS KANAN ANDA : ALIF,FAREEZ,EJAD,ECAH,PAH,NAJID

TAHUN 2012 !!!

tanks to ALIF : sebab post pic ni mewakili mereka pada tahun baru ,

tokono rangers KPTM IPOH..


~SEKIAN,TAMATT SUDAAA~



1 jom comment:

  Reply To This Comment ☆H啊ruM! Ai嗯aie☆

January 2, 2012 at 4:39 PM

satu kenangan yang beri sebuah pengalaman besar...
rindu kenangan besama korunk..insyaalah kita akan jumpa lagi di dalam lain keadaan...hope korunk stiil ingat kami di KPTM KEMUMIN <3 salam sayang aina tok ampa suma ^_^