Jom KitA mEMbAca....


Assalamualaikum...^_^ 
<3 ahlan wahsahlan kawan2 Blogger yg tercinta <3
hope sume pembacer2 yang tak dan ter bace blog aina ni sume sihat2 belake la hendaknye yer...

JOM teruskan perjalanan membaca anda...
bib..bib..sampai dah!!so ENTRY ainaa kali ni aina just nak becerita pasal buku yang aina bacer ni...kalau beminat leh la follow mengikut episot sehingga tak tamat,
citer apew nye MEK wei??sabar..nak g tau la ni...
tengok pic bawah ni!!

agak2 nak follow membace x??

ha..ni la tajuknye,citer ni membawa wanita masuk ke dalam peti fikiran lelaki..cam best jew kan??? semuanye menjelaskan konsep serta menjawab soalan bekenaan..trun bawah lag lah!!hee ^_^ jangan mara..



<3 Hukum 90 Hari : adakah wanita juga perlu meletakkan lelaki dalam tempoh percubaan?
<3 Bagaimana mengenali "ANAK EMAK" dan apakah cara mengatasi situasi ini?
<3 Bilakah waktu yang sesuai  memperkenalkan bakal pasangan kepada keluarga?
<3 Bagaimanakah membaca interaksi pertama antara keluarga dan bakal pasangan?
<3  Lima soalan perlu diajukan kepada lelaki bagi mengetahui sama ada dia serius ataupun tidak 
      dengan anda..

     Dan...BANYAK LAGI...!!!!

Wa!! best x?? ok2 aina teruskan ngan sesi pengenalan buku ni pader pembacer2 COMEL Blog aina key...
buku ni sebuah pendedahan berani yang telus daripada seorang lelaki yang mendengar keluhan ribuan WANITA nengenai lelaki.Setiap perkataan benar belaka..mungkin!!pada aina,tapi x 100%
buku ni tak WAJIB pada WANITA yang mahu memahami apa yang bermain di fikiran lelaki...

korang kenal x Steven Harvey ?? ala..hos rancangan Steven Harvey Morning Show yang dah ader 7 JUTA pendengar..
kalau x tau jugak..search kat Internet k..^_^ nanti tau la..

Wanita...befikirlah seperti lelaki
ACT LIKE A LADY <3 THINK LIKE A MAN

P/S : Kalau rasa beminat untuk follow like k..kalau lebih dari 30 yg like aina akan 
          citer story ni A-Z ... ^_^





2 jom comment:

  Reply To This Comment journalist moon

December 8, 2011 at 5:23 AM

wahhh..ainae.. saya pun ada buku nii.. we have a same interest... actually.. lama da saya baca buku nii.. this is such a great book.. mesti ainae pun terfikir naak tahu apa yang lelaki fikir pasal permpuan.. hemm...same with me...heee:)

  Reply To This Comment ☆H啊ruM! Ai嗯aie☆

December 8, 2011 at 5:37 AM

@journalist moonhee..buku ni mmg best pon x bosan nak bacer...saje je nak share ng kwn2 kat blogger ni..tp x tau la dorg beminat or x...^_^ plik la kalu gurl x nak tau hal bekaitan ng laki...