liFe KpTm -> dAtang Dan pERgi ITu PasTi


dAtANg DaN peRgi Itu PAsTI
by : harumiainaie

kolej poly-tech mara kampus kemumin...

Assalamualaikum.. ^_^
kali ni next ENTRY aina pasal ni ha!! life kptm -> datang dan pergi itu satu kepastian.
hurm..nape la aina tibe2 nk story pasal nih kan...knpe ngn kptm??ape yg ader??best ke dok kptm??
aina buka nak promote KPTM..tp cume nak story life kat sini....ada suka ada duka dan macam2 yang terjadi kan...x sangka sekarang da sem3 cepat sangat masa setahun 1/2 tu berlalu..masa terus berjalan langsung x tunggu kita.so
hargailah setiap masa yang kengkawan aina dah lalui ok..waktu x kan beputar balik..cuma kenangan je yang tetap ader..



Macam yang semua warga KPTM sedia maklum..rakan kita NURKHAIRIL ARIF BIN OTHMAN mamat kat bawah ni ha!! akan behijrah ke tempat lain untuk melangkah kedepan demi capai cita2..
aina tau bukan mudah die nak tinggalkan KPTM..mbe nampak die ceria dalam hati die kite x tau..gelak2 dengan perangai SETAN DIE...mesti kite akan rindu mulut LONGKANG die tu kan???
opss!!maaf petak terlebih sudah..hehhehe
^_^ tapi memang betu pon.....
PRESIDEN MPP 2011

apa yang aina tau pasa die???macam yang sebelum2 ni aina kawan camtu2 jer ngn mamat ni...tapi kawan ngan die memang sakit hati!!!rase nak SUMPAH SERANAH jer tiap2 hari..
err!!!!geram betol
sape yang da tau tu memang paham la pangai die tu cammane...mulut supo longkang!!hahaha..
tapi x kisah pon kalau da paham pangai die...
wat pokak telingo aje....
sejak jadi
S/U die..aina tau die cane..jahat2 die die ade motif tok die sampaikan..kan petak???
pas ni die p aina x tau la aina nye tanggungjawab jadi
S/U
cam mana.sebab die yang banyak susah payah sesame ngan aina pecah kepale pk macam2...die yang selalu ketok pale aina tok wat koje..hihihiii ^_^ .
dengan kengkawan yang len aina x tau la...ape2 pon die tetap PRESIDEN terbaik senang dapat bekerjasama ngan die ..tQ petak...nanti mesti ak rindu ko membebel



kejayaan dicipta bersama...

ni la even paling besar dibawah kepimpinan Arif...hurm macam2 kitorang lalui bersama untuk menjayakan majlis ni untuk student2 lain...walaupun letih tapi kenangan yang dapat lebih dari letih yang kita rasa...

siap masuk surat KabOr tu....


kenangan yang dicipta akan pergi jua akhirnya...mbe budak2 laki yang selalu kne nganjing ng die pani korang x ad la dengar lagi..pas ni die kt tmpt len da yer wat tahi...hhuuu ^_^

sesuke aku jer an ngater ko..maap la yer!!


Lepas die meletakkan jawatan..hope sangat lepasni kepimpinan yang dibawa akan jadi lebih baik...
macam mane yang arif bawak,kepimpinan yang berkesan adalah kepimpinan yang akan di ingati semua orang yang takut untuk melepaskan die pergi,melepaskan jawatan sebagai pemimpin...




program ceramah agama

die dalam kenangan...

-TAMAT citer yang pertama-






ehh!!baru yang pertama ke??ape yang kedue?? hii....nak au yang kedua kene terus follow blog aina ok,
alaaa..x ya tekan next pun just truskan membace...hurm..mungkin mase sekarang kita ada kat kptm kita asyik nak baik jer...bosan la!!x ad cuti ke!!! macam2 ayat yang kita dengar...aina x salah kan sesape biasalah jiwa remaja..tapi one day kita akan lalui situasi tu....nak tau ap??
bila kita terpaksa meninggalkan...masa tu baru kita nak hargai semua yang ada..kita nak waktu bepatah balik..tapi x mungkin kita dapat..sekarang waktu mereka..lepasni kita pulak....faham x maksud aina??




korang kenal x mereka kecuali azhari n bob...maksud aina akak2 n abg2 tu??

maaf kalau ganbar akak2 n abang2 yang lain x ad..aina tunjuk contoh ajer k..^_^

ni la story kedue nye...nape aina kate sekarang hari mereka nanti hari kita pulak..dorang lagi bape minggu jer lagi kat KPTM..pas LJM dorang da balik tempat asal dorang balik....meneruskan perjuangan masing2 sebelum menunggu keputusan LJM mereka..='( nanti x pat da jmpe dorg....
dlu mase kita datang dorang yang jemput...mase orentasi banyak mase kite ngan dorang..
best kan mase tu???makin lame kita makin kenal dorang..kadang2 kalau ad story kita share same2..
gelak same2...pas ni x dapat dah masing2 tepisah jauh....bawa haluan sendiri ap yang tinggal semua kenangan yang dah pun kita cipta bersama,KPTM menjadi saksi setiap apa kita lakukan sepanjang kita belajar disini..datang dan pergi itu pasti..sebab kita x kan selamenye disini..
ini cuma persinggahan tok membentuk kita pada kerjaya..lepasni kita yang kena bawa diri kita sendiri.



dulu mase kita jatuh dorang ni yang bagi kita semangat tok bangun...
dorang banyak besabar ngan pangai kita....kadang2 kita pun x perasan yang kita lukakan hati dorang....
kami mintak maaf yer...-_- soryyyyyyyyy
kami kat sini sume doakan akak2 n abg2 bejaya dalam LJM..
kami tau kalian suma mampu buat yang terbaik..untuk diri sendiri,keluarga,dan KPTM...
amin..




akak ain n kak aini...

kenangan kita adik x kan lupe kan..akak2 banyak ajar adik kat sini..

selalu bagi semangat...dan dorongan kat adik..kepada NURUL AIN ADAM bile adik sedih mesti cari akak..adik citer sume kat akak..ADIK LUAHKAN KAT AKAK,sebab adik tau adik x sekuat akak,
adik x mampu nak tahan sorang2..lepas ni akak da x ad dah kat sini..adik kene selesaikan sendiri..
adik x leh nak peluk n tompang bahu akak lagi..lepas ni pada sapa lagi adik nak ngadu??akak nak tinggal adik..akak nak pegi dah.nanti bilik akak da kosong,adik x dapat nak ketok pintu akak lagi panggil akak..x ader sape nak nyakat n paham adik lagi...akak yang selalu paham adik,tempat adik nangis,,akak jangan la pergi!!!kepada INTAN NURAINI akak adik mintak maaf kalau adik ader wat perangai kat akk..adik suke sangat satu bilik ngan akk,tnks sebab alu2 kan kedatangan adik..kadang2 bila kita tekanan kita memekak same2 dalam bilik sampai pagi..kan akk???akak yang adik kenal cepat nagis..
tapi adik tau akak kuat..kan akk???bila kita kumpul kita selalu citer macam2 bila gelak sampai x ingat dah orang lain..pas ni katil akak da kosong..akak da tinggalkan kami,nanti x ad sape nak beleter kalau bilik besepah..rumah besepah..cane dengan keadaan lepasni???kami da x ad kakak yang jaga kami..='( cepat sangat mase ni bejalan...sampai kita x sedar pon akak tinggal beberape hari lagi kat sini..adik nak habiskan masa adik ngan akk..halalkan makan minum adik..adik tau adik nakal..suka wat akk terasa hati...<3 ape2 pon adik SAYANG akak!!!


kenangan demi kenangan kita dah cipta...apa yang akan berlaku lepas ni suma x mampu untuk dijangka...sebab PERPISAHAN itu tetap akan berlaku..kita amat perlukan dorang tapi masa amat mencemburui kita semua orang yang kita bergantung harap akan pergi.....suma akan tinggalkan kita...sesungguhnya PEPISAHAN itu amat menyakitkan...


*aina doakan yang terbaik kepada semua...semoga kejayaan yang diinginkan akan dicapai..
Amin....






1 jom comment:

  Reply To This Comment ☆H啊ruM! Ai嗯aie☆

December 1, 2011 at 8:09 PM

p/s : segalanya x selalu indah..x semestinya pergi itu berlaku bila kematian...tapi pergi juga boleh terjadi kerana perpisahan...

ikhlas dari :harumiainaie untuk kalian.....